2024 Emekliler Yılı Komisyon Toplantısı

2024 Emekliler Yılı Komisyon Toplantısı

2024 Emekliler Yılı Komisyon Toplantısı Valiliğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

26 Haziran 2024 - 14:10

Toplantı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında; Vali Yardımcısı Abdül Kadir DURAN, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadi AKMAN, 18 Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Evren KARAYEL GÖKKAYA, İl Özel İdare Genel Sekreteri Celil SEZGİN, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hilmi ERCAN, İl Sağlık Müdürü Gökhan BAŞTÜRK, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖMÜT, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ergun Çağman ESİRGEMEZ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ ve SGK personeli Performans Yönetim  ve Koordinasyon Servis Şefi Özlem YURDAKUL’ un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda; İlimizdeki emeklilerin refah ve esenliklerini desteklemek, emeklilerimizin bilgi ve tecrübelerinin nesiller boyu aktarılmasını sağlamak, ülkemizin kalkınmasına emekleriyle değer katan emeklilerimiz için yıl boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler konusunda iş birliği yapmak gibi konulara değinildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 2024 yılını Emekli Yılı olarak ilan ettiğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, emekli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu ve emekli olan ve emeklilik sürecine girmiş vatandaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur ve esenlikler dileyerek toplantıyı bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÇOMÜ’de Mükemmeliyet Merkezi Kurulmasına İlişkin Protokol İmzalandı
ÇOMÜ’de Mükemmeliyet Merkezi Kurulmasına İlişkin Protokol...
ÇOMÜ Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi
ÇOMÜ Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi